Pomogła: 10 razy Dołączyła: 14 Paź 2006 Posty: 2730 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 17 Czerwiec 2008, 13:40 III tura wędrujacych albumów
Jako, że chętnych jest dużo organizujemy zapisy na III ( równoległą do II) turę Wędrujących Albumów.
( czy to jest dobry pomysł, żeby od razu zrobić okładki?? Czy one sie nie niszczą w podróży przez Polskę??)
edit:
Przygotowane albumy, zawierające łącznie 9 kart, z ozdobionymi przez autorkę kartami pierwszą i ostatnią (czyli zewnętrzem okładki), z wpisanym (może być dyskretnie) odpowiednim oznaczeniem tury i numerem autorki (np III/4) wysyłamy, po uprzednim odpowiednim zabezpieczeniu przesyłki, listem poleconym priorytetowym najpóźniej dnia 20 lipca 2008 r.
Na uzupełnienie i przesłanie albumu mamy 21 dni! Trzymamy się tego terminu!
jeśli gdzieś wyjeżdżamy na czas dłuższy (zwłaszcza, jeśli w tym czasie wypada data wysyłki) obowiązkowo informujemy o tym poprzez PW osobę, która przesyła do nas albumy i ewentualnie podajemy jej tymczasowy adres do korespondencji!!
Gagu, dodzia, ależ nie!
okładka jest jakby wskazówką na jaki temat ma być, nadaje mu charakter
w podróży nic sie nie niszczy - folia bąbelkowa wystarczy żeby zabezpieczyć albumy
a ponad wszystko, album ma wrócić do właścicielki gotowy. czyli z okładką
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
Wysłany: 17 Czerwiec 2008, 18:41
kiga, ggagatka, wasze kandydatury potraktujemy jako rezerwowe, bo już jesteście zapisane na II turę, a może są jeszcze osoby, które chcą się w tę wymianę pobawić, a nie starczyło dla nich miejsca, dobrze?
Chorobaaa... Mam odwieczny problem - chciałabym, a boję się ( ), że sobie nie poradzę, w życiu jeszcze nie robiłam albumu. I tak btw. strony albumu powinny być białe, czy takie jak sobie właścicielka wybierze?
kiga, ggagatka, wasze kandydatury potraktujemy jako rezerwowe, bo już jesteście zapisane na II turę, a może są jeszcze osoby, które chcą się w tę wymianę pobawić, a nie starczyło dla nich miejsca, dobrze?
Wysłany: 17 Czerwiec 2008, 19:27
strony właścicielka robi najzwyklejsze w świecie, to kolejne dziewczyny te strony ubierają - w kropki, kratki zawijaski itp.Maqda, poczytaj wcześniejsze watki dotyczące albumów, przy pierwszej turze było o tym sporo , kiedy dziewczyny sie szykowały.
Ivy, Gagu, Izuss, Makneta, martita
rezerwowe
ggagatka, kiga
Ja się oczywiście zgadzam, tak jak napisałam.
_________________ Boże, daj mi pogodę ducha, bym mógł zaakceptować rzeczy, których
nie mogę zmienić, odwagę, by zmienić rzeczy, które mogę zmienić...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum