Niesamowite , przepiękne i nie potrafię zgadnąc wogole którą, która dziewczyna uszyła. Domek na wzgorzu tez mnie urzekł Ale miałabym problem z wybraniem tej jednej jedynej. Kazda piękna i jedyna w swoim rodzaju
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Myślę, że to była super wymiana uważam, że się rozwijamy, śliczne wszystkie bez wyjątku, ale jajo sadzone rozbawiło mnie ogromnie
Już teraz zgłaszam gotowość do następnej wymianki
O rany, dzisiaj dopiero mogę je zobaczyć , wszystkie piękne , nie mogłabym wybrać jednej tylko , tyle technik , tyle pomysłów i super wykonanie - dziewczyny - JESTEŚCIE WIELKIE ! aż strach zgadywać , kto którą poduchę zrobił bo dziewczyny stały się coraz bardziej " wszechstronne ".....
Wszystkie poduchy są niesamowite... Jajo mnie rozbawiło a bardzo pomysłowy domek na wzgórzu sprawił, że zaczęłam się zastanawiać czy nie za prostą podusię wykonałam... Ale może to dobrze, że są takie prace - będzie świetna motywacja aby bardziej się postarać na następną wymianę...
Achh...Obejrzałąm wszystkie i gdybym miała wybrać jedną to bym popadła w obłęd Wszystkei sa śliczne i pięknie wykonane I sama nie wiem,czy więcej radości sprawiło mi wykonanie czy otrzymanie Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich Craftówek
Hobby: Szydełko, biżu, trochę scrapy :) Pomogła: 2 razy Wiek: 28 Dołączyła: 11 Mar 2008 Posty: 304 Skąd: Bytom
Ordery: Brak
Wysłany: 20 Kwiecień 2008, 12:15
Boziuuuuu, jakie one piękne... wszystkie, bez wyjątku Z racji tego, że kocham słodycze - babeczka i ciastek - słodziutkie Jajo też mnie rozbawiło - cudne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum