U mnie też pod moją torbą tylko krzyżyk....Ale sobie obejrzałam w Picassie Ja nawet nie próbuję zgadywać..... Kiedy się dowiemy kto dla kogo robił?????
Ordery: Brak
Wysłany: 3 Czerwiec 2008, 13:54
Co za piękności Ja bym się nawet nie odważyła ich bezcześcić i nosić w nich zakupy Wszystkie super, ale dla mnie najpiękniejsza jest ta dla Zebrzycy - z taką to do Kościoła i na różne uroczystości a nie na zakupy
Gratuluję wszystkim artystkom - torby rewelacja
Pomogła: 4 razy Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 1805 Skąd: Lublin
Wysłany: 3 Czerwiec 2008, 15:55
Doti, na "kościółkową" trochę za duża, ale biegam z nią wszędzie gdzie się da i "kujam" nią ludzi po oczach - oglądają się A sąsiadki już wszystkie pochwaliły.
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 01 Kwi 2008 Posty: 322 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 3 Czerwiec 2008, 16:04
Mi chyba najbardziej podoba się ta dla Kigi i ta z makami dla Sasilli, choć wszystkie są po prostu przepiękne i każda ma w sobie coś niepowtarzalnego. Nie mogę doczekać sie kolejnej wymianki, może tym razem zdecyduję się też wziąć udział (o ile będę spełniała wszystkie regulaminowe warunki do tego )
Jak mozna bylo tak cichaczem napisac i ni slowka szepnac. Wstyd
Ha, ja jednak nie zgadlam od kogo byla moja torebusia
Jeszcze raz dziekuje autorce mojej torebki, tym razem juz imiennie. Sejbi torebka super, dziekuje A przy okazji prosze o zgode na doszycie dluzszych uszkow (ewentualnie suwaka do zamykania). Bo torebke chcialabym nosic na ramieniu, a teraz troszke ciezko sie ja zaklada.
Przy okazji chce wyrazic tez moja wielka radosc, ze krowka przypadla nowej wlascicielce do gustu. Mam nadzieje, ze Kalina bedzie sie dobrze sprawowac, w szkode nie wchodzic itp. Mlode to jeszcze to glupie troszku.
dziewczyny - jesteście przeniesamowite , przecraftowo zakręcone , przesumienne i przepomysłowe i prze ......i bardzo mi żal że nie miałam czasu "pobawić "się z wami w torbową wymiankę - ale następnej to chyba nie przepuszczę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum