Czekam na zapisy i propozycje dookreślenia zasad. Wstępny termin wysyłki - 19 maja, poniedziałek [do uzgodnienia, jeśli okaże się, że jest bardzo niedogodny].
_________________ Mam kota na gorącym dachu mojej głowy,
On czuwa nad smakiem i kolorem moich nocnych spraw.
Ostatnio zmieniony przez mely 2 Maj 2008, 00:59, w całości zmieniany 1 raz
mely, ale ja nie mam dostepu do Lidla. U rodzicow jest, ale z rodzicami widuje sie kilka razy w roku, wiec odpada.
nie wiem czy uda mi sie dorwac torbe
Ale jesli gora mnie zaakceptuje to poszukam
_________________ "Jeżeli zabałaganione biurko jest znakiem zabałaganionego umysłu, znakiem czego jest puste biurko?"
A.Einstein
mogą byc torby z Aldiego, Plusa czy innego dyskonta, napewno coś tam u was macie i mozna taką szmacianą torbę dorwać. jak nie to ktos wam podeśle czystą
p.s. poczekajmy aż się skonczy długi weekend i może termin trochę trzeba będzie przesunąć, na koniec maja gdzieś.
Mam wielka nadzieje, ze wymiana szybko zwróci uwagę i duzo osób weźmie w nej udział...
nooo craftlejdies do dzieła
Juz, już zapisywać sie i organizowac losowanie
( ależ sie już na te torebki napaliłam )
ja tez bym sie zapisała tylko ten termin... eh... a i jeszcze jedna uwaga czy te torby muszą być akurat z Lidla ... czy po prostu chodzi to o tzw torbę ekologiczną ... tych ostatnio jest coraz więcej w sklepach
_________________ Boże, daj mi pogodę ducha, bym mógł zaakceptować rzeczy, których
nie mogę zmienić, odwagę, by zmienić rzeczy, które mogę zmienić...
Wydaje mi się, ze moga to być po prostu torby płócienne. Bez podziału na te z lidla, czy nie, to źródło zostalo podane poniewaz wiadomo, że tam takie torby są.
Nie wiem, jaki był zamysł, ale wydaje mi się, ze ma to być po prostu torba ekologiczna o wymiarach zblizonych do tej lidlowej.O !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum