Pomogła: 4 razy Wiek: 24 Dołączyła: 01 Kwi 2008 Posty: 569 Skąd: Zielona Góra
Ordery: Brak
Wysłany: 21 Czerwiec 2008, 23:35
Mi się też nie śpieszy, do wtorku będę uczyła się, spała, jadła i znów uczyła się. We wtorek ostatni egzamin, ale niestety ten najtrudniejszy, a potem już zabawa z zakładeczkami
moja babcia powiadała: "jak nie urok to srebrne wesele" ... a ja dodam do tego: "albo egzamin"
powodzenia dla Was drogie panie na egzaminach, byle do wakacji
...
i powodzenia dla pralki w mojej mieszka potwór zjadający skarpeki mam nadzieję, że w Twojej Gagu nie ma potwora zjadającego losy!
_________________ I... Rap,
I... I can see, electricity ...
Hobby: craft Pomogła: 11 razy Dołączyła: 14 Paź 2006 Posty: 2923 Skąd: Warszawa
Wysłany: 23 Czerwiec 2008, 11:32
Adresy rozesłane, mam nadzieję, że nie strzeliłam byka
Fotki jak zwykle do Izuss1, zaraz po otrzymaniu przesyłki
Zdjęcia otrzymanych zakładek przesyłacie niezwłocznie po otrzymaniu przesyłki na adres izuss[małpa]o2.pl. Zdjęcia powinny mieć rozdzielczość ok 150 i wymiar ok 600x800pixc
Podpisujcie proszę maile "zakładka dla nick z forum" - podpis "zakładka-nick" niestety nic mi nie mówi, bo część fotek dosyłają obdarowujące.
Proszę także o wykonanie zdjęć zapasowych zakładek, które wysyłacie i ewentualne dosłanie ich w razie potrzeby.
i jeszcze raz przypominamy - jeśli z jakiegoś powodu nie będziecie mogły odebrać przesyłki, zrobić albo wysłać zdjęć itd - wystarczy jeden, krótki mail z informacją do Gagu albo do Izuss1
Melduję iz adresy otzrymałam... tylko z pomysłem gorzej, albo go w ogóle nie ma, albo za durzo i nie mogę się zdecudować
ino usiade sobie spokojnie, zajrze do craftowej szyflady i niechaj wena twórcza spłynie
szajajaba, różnica jest w naziwe i dodatkowej złotówce którą pp zainkasuje jak znajdzie frajera co wyśle priorytet...
Ostatnio torba szła do mnie tydzień z Krakowa choć była polecona i priorytetowa, toż to skandal w takim czasie zwykły polecony na piechotę by doszedł... I po co to dopłacać??? Trzeba wysłać te 3-5 dni wcześniej i uzbroić się w cierpliwość...
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 2148 Skąd: Lublin
Wysłany: 25 Czerwiec 2008, 22:07
Dziewczyny, w zasadach było wyraźnie określone - wysyłamy poleconym priorytetem: http://www.craftladies.or...33248.htm#33248 to że poczta traktuje później przesyłki w różny sposób to chyba nie powód żebyśmy odstępowały od zasad, prawda? W Krakowie faktycznie rozdzielnia jest koszmarna, wysłałam polecony który dotarł po prawie trzech tygodniach, natomiast wysłany w inne miejsce polecony był już następnego dnia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum