dodzia, dziękuję.
Chmurki są moim zdaniem strasznie niedopracowane, brzydkie i blee... ale jak się człowiek nie wywróci, to się nie nauczy. Z każdym pociągnięciem dekupażowego pędzla czegos nowego się uczę
ja niestety nie mam możliwości na decou , więc dobrze że jest filc i biżuteria i szydełko.... bo bezczynność mnie męczy a ręce chodzą mi wtedy jak w jednym filmiku (you tube) z na mesoło u pani chyba uzależnionej. wiele moich prac nie satysfakcjonowało mnie. ale do póki komuś się podobają to warto coś tworzyć i stale podnosić swoje umiejętności. kasieńko, ja naprawdę chętnie bym je powiesiła w sypialni. jest nostalgiczno- romantyczne.
Wykonanie jak najbardziej OK
To, na co, jak myślę warto zwrócić uwagę, to dopasowanie motywu tak, by jak najmniej "obcinać" czubków roślinek, czy środka kwiatka. To tak, przy pojedynczej gałązce, problem nie istnieje przy bogatym, kwiatowym motywie
Ja jestem zacofana kolczykach decoupage ,ale na mój skromny gust są super !!! Wykonane jak dla mnie idealnie !!! Robią wrażenie lekkości,idealne na letnie spacery w przewiewnej sukience i letnia torba (!!!) do tego !
Dziękuję wszystkim wykonanie w rzeczywistości chyba jednak nei jest takie staranne
Co do motywu do tak: serwetka ma takie prostokąciki, w których są różne przedmioty, np. konewka, dzwonki itp i to jest właśnie jeden cały prostokącik. Zastanawiałam się jak to najlepiej dopasować i doszłam do wniosku, że zostawić cały. Podobają mi sie takie poobcinane, jakby niedokończone. Taki fragment rzeczywistości, która ma gdzieś swój dalszy ciąg, ale już tego nie widzimy.... jakoś tak filozoficznie
ja podobnie jak Iza - jaśniejsza linka/rzemyk/srebrny drut plus srebrne bigle. a co do Twojego wytłumaczenia no fakt - nigdy nie robisz tego co większość tylko to "co Ci w duszy gra" krejzolka i tyle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum