Ciesze się, że Ci się spodobał, królewno.
Obydwa komplety pojechały z mąDżem dzisiaj do solenizantek- Anek. Komplet w stokrotki do 60- latki, róże do ryczącej 40- tki Ja zostałam w domu z anginą, chorym dzieckiem, mamą i psem...I się zastanawiam- co Anny powiedzą i czy im się spodoba:)
lejdik, w różanym najbardziej podoba mi się to, że on jest jednocześnie bardzo nowoczesny (paski) i romantyczny (róże) - zatem dodatkowe brawka za dobór motywów dla solenizantek
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
A teraz dzisiejsze; wieszak w stylu wschodnim i komplet do osobistego przedpokoju; wieszak na klucze i półka narożna (widoczna na zdjeciu maska tez zrobiona przeze mnie w deco, tyle, ze daawno temu)
Dziękuję Wam!!! Ostatnio miałam zastój w dłubankach ręcznych, ale od kiedy trafiłam na to forum- zapał i wena wróciły. To zasługa klimatu jaki tutaj- Wy, stałe bywalczynie (wyjadaczki forumowe;)) tworzycie! Więc jeszcze raz- dziękuję za przemiłe komentarze, za cenne wskazówki i rady:) I strasznie się cieszę, że się podoba !!!To motywujące do dalszych działań!
-izuss1, - faktycznie nie znam Roodej osobiście i dobrze, że mnie przed nią ostrzegłaś, przyglądnę się jej uważnie!!Nie będzie Se Tu kpiĆ bezkarnie!!!
A co do osobistego przedpokoju- nie zazdrość- toż to trzeba podłogę myć, ściany czasami malować, pająki z sufitu zgarniać, no mówię Ci- nic ciekawego;) Ale jak się uprzesz i kiedyś będziesz miała swój- mów śmiało, chętnie zrobię i dla Cię takie gadżeciki (żebyś miała z czego kurze ścierać, a co masz mieć lepiej)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum